O meni

Svet je veliki, a slobodnih dana jako malo. Zato se trudim da ih maksimalno iskoristim za obilaske različitih mesta, a svoje utiske sa putovanja na ovom blogu delim sa vama.

Tamo vamo blog je nastao kako bih na jednom mestu sabirala utiske i na taj način ujedno odgovorila svima koji mi putem društvenih mreža postavljaju pitanja o raznim destinacijama koje u slobodno vreme obilazim. Nadam se da ćete ovde pronaći sve odgovore i dovoljno informacija koje će vam biti korisne i koje će vas podstaći da svoje slobodne dane, a ponajviše vikende, iskoristite za putovanja. Iz ličnog iskustva vam mogu reći da ćete, makar otišli i na kratki jednodnevni izlet subotom ili nedeljom, imati utisak da vam je vikend daleko duže trajao i bio mnogo sadržajniji, a svojim svakodnevnim poslovima i obavezama tokom radnih dana vratićete se koncentrisaniji, svežiji i srećniji.

Za one koji me ne poznaju a zadesili su se na ovoj stranici – ja sam Irena, po profesiji novinarka… ali to ovde i nije toliko bitno, osim što možda, eto, dodatno govori o tome koliko volim da pišem, fotografišem i upoznajem nova mesta, ljude, običaje…